Waarom een Vaporizer? Een blowtje is schadelijk!

Waarom een Vaporizer? Een blowtje is schadelijk!

Wilt u geen olie innemen of een jointje opsteken maar wel profijt hebben van de medicinale werking van cannabis.

Dan zijn er verschillende manieren om de grondstoffen CBD en THC binnen te krijgen. We zijn er gezamenlijk wel over eens dat een blow op steken wel het ongezondste blijft. Als u dan geen olie wil slikken en de snelle wGPen-Eliteerking van een blowtje wil ervaren kan u tegenwoordig ook een Vaporizer kopen. Ondanks deze in verschillende maten en prijzen te koop zijn moet je hier ook goed uitkijken wat je koopt.

Ten minste vijf wetenschappelijke onderzoeken hebben de werking van vaporizers geanalyseerd. Hieruit bleek dat in de damp schadelijke bestanddelen sterk verlaagd waren of zelfs geheel afwezig waren.

Onderzoeken

In 2007 werden de resultaten van een onderzoek aan de Universiteit van Californië, San Francisco gepubliceerd in the Official Journal of the American Academy of Neurology. Daarin stond te lezen: “Met koolmonoxide als indicator, bleek er bij gebruik van de vaporizer op temperaturen tussen de 180 en 200°C vrijwel geen blootstelling aan schadelijke verbrandingsproducten plaats te vinden. Aangezien het de efficiëntie van roken voor het verkrijgen van het gewenste THC effect nabootst, met kleinere hoeveelheden van het werkzame bestanddeel vergeleken met toediening in de vorm van pillen, heeft dit apparaat groot potentieel wat het verbeteren van de therapeutische toepassingsmogelijkheden van THC betreft.”(wikipedia)

Wij hebben er één voor u uitgepikt, waar wij 50% korting voor u hebben geregeld.De Gpen Elite Kit van Grenco is een vaporizer waar u geen kat in de zak mee koopt. Klein, krachtig en zeer elegant, daarbij heel gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. De Gpen Elite beschikt over temperatuurregeling waardoor u de vaporizer kan instellen naar elk gewenste tempratuur tussen 93C° – 220°C. De batterij is op te laden via de meegeleverde USB Kabel. Deze innovatieve draagbare convectie vaporizer bevat de grootste volledig keramisch verwarmingselement kamer op de markt. Zelfs met een van de grootste kamers op de markt, warmt de G Pen op in slechts 30 seconden.

Wij kunnen de Gpen Elite kit voor de beste prijs van Nederland leveren, neem contact met ons op en laat u verrassen.